2-6 SPELERS / ALLE LEEFTIJDEN / PATHE / CRAZY GAME SHOW / AGENT 8008 / KINDER FEESTJE / PATHE2-6 SPELERS / ALLE LEEFTIJDEN / PATHE / CRAZY GAME SHOW / AGENT 8008 / KINDER FEESTJE / PATHE

X-CUBE EXPERIENCE BIJ PATHE

Loop binnen in de X-Cube en ervaar een horror avontuur of volg een spionnen missie. Het is allemaal mogelijk in de X-Cube. De X-Cube is een ruimte van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes zoals een enorm touchscreen, controllers, blacklight, lichteffecten en een fantastisch geluidssysteem. In de X-Cube kun je verschillende experiences spelen met 2 tot 6 personen voor een uur of een halfuur. De X-Cube is nu te boeken op 3 verschillende Pathé locaties.

Hoe werkt het?

Maak je
boeking

Selecteer het spel dat je wilt spelen en kies de locatie waar je wilt spelen. We hebben bijna 50 X-Cubes waar je kunt spelen! >Locaties

Open de deur
met je code

Na het maken van een reservering ontvang je een code om de deur van de X-Cube op jouw locatie te openen. In de X-Cube kun je jouw experience starten met dezelfde code!

Speel en deel jouw experience!

Speel en probeer de highscore te krijgen! Aan het einde van elke experience word er een groepsfoto gemaakt die je direct kunt downloaden. Je ontvangt ook een email met je score

ERVARINGEN VOOR KINDERENVOOR VRIENDENVOOR FAMILIEVOOR IEDEREEN

SPYTRAINING

Tijd om de vaardigheden van je team te testen in een spannende spionnen missie! Een meester spion leid je door de training heen. Word onderdeel van een elite spionnen team en word een meesterspion.

30/60 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Zeer uitdagend

Leeftijd 15 +

MURDER AT THE MANSION

Ontravel het meeslepende mysterie achter ‘Murder at the mansion’, een verhaal dat je geïntereseerd zal houden. Verken het grote landhuis en leg essentiële aanwijzingen bij elkaar om de waarheid boven water te halen.

60 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Zeer uitdagend

Leeftijd 15 +

AGENT 8008

Maak je klaar voor een spannend avontuur geleid door niemand minder dan YouTuber Ronald Vledder, beter bekend als Agent 8008. Doe mee om Number 2, zijn trouwe partner, te redden uit de klauwen van een mysterieuze hacker.

30 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Uitdagend (voor kinderen)

Leeftijd 9 +

THE CRAZY GAME SHOW

Maak je klaar voor een bizar avontuur met The Crazy Game Show, een verzameling minigames gemaakt voor groepen mensen van alle leeftijden. Maar wees voorzichtig, de sluwe Show Master zou zomaar een verrassing kunnen toevoegen om iedereen op scherp te houden in de competitie voor de prijzen.

30 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Uitdagend

Leeftijd 9 +

Spytraining KIDS

Begin een speciale spionagetraining onder leiding van een meesterspion. Maak je klaar voor spannende uitdagingen, waaronder leren ondervragen, codes kraken, sluwe dieven opsporen en zelfs bommen ontmantelen. Het is het perfecte spel voor een onvergetelijk kinderfeest vol spanning en mysterie!

30 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Uitdagend (voor kinderen)

Leeftijd 9 +

Pathé Zwolle


PANNEKOEKENDIJK 11

8011 BJ ZWOLLE
LOCATIE & ROUTE

Pathé Nijmegen


WILLEM VAN ARENBERGSTRAAT 4

6515 AT NIJMEGEN
LOCATIE & ROUTE

Pathé Schiedam


NOORDERWEG 20

3119 XX SCHIEDAM
LOCATIE & ROUTE