F.A.Q.

De X-Cube is een ruimte van 16 vierkante meter, voorzien van een scala aan moderne technologie, waaronder een enorm 98-inch touchscreen en 6 controllers om spellen mee te spelen.

We doen er alles aan om technische problemen te voorkomen. Bekijk voor de experience start goed of alle schermen aanstaan. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan, neem direct contact op met het personeel op de locatie. Wanneer dit niet mogelijk is, neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer in de e-mail.

Lichteffecten en knipperende lampen zijn opgenomen in de X-Cube-ervaring. We raden deelname aan de X-Cube af voor personen met lichtgevoeligheid of epilepsie.

Om een boeking te maken moet u op onze website of die van onze partners een spel, locatie en een tijdslot kiezen. Vervolgens hoeft u nog alleen te betalen. Na de betaling ontvaang je een email met de bijbehorende code voor de X-Cube. Met deze code kan je de X-Cube betreden tijdens de geplande tijd en op de geplande locatie.

Kleurenblinde personen kunnen mogelijk een licht nadeel ondervinden bij bepaalde spellen binnen de X-Cube, maar ze kunnen nog steeds van de volledige ervaring genieten.

Wanneer je te laat bent kan dit invloed hebben op de speeltijd of de gehele boeking moet worden verplaatst naar een andere tijd of datum. Wees er dus zeker van dat je op tijd bent. Het liefst 15 minuten voordat de experience officieel start.

Je kunt ons bereiken door te mailen naar: info@x-corp.nl

We bieden twee opties aan: spellen met een duur van 30 minuten en spellen die 60 minuten duren. Voor gedetailleerde informatie over de duur en inhoud van elk spel, bezoek onze ervaringen pagina.

We zijn toegewijd aan het bieden van een gastvrije ervaring voor al onze spelers. Voor grotendeels van onze locaties is er een helling beschikbaar voor rolstoel toegankelijkheid waardoor de X-Cube beter te betreden valt voor mensen met een rolstoel.

De X-Cube maakt gebruik van een scala aan controllers en touchscreens, waardoor deze toegankelijk is voor mensen in rolstoelen. Hoewel de onderste bedieningselementen zorgvuldig zijn ontworpen om gemakkelijk bereikbaar te zijn, erkennen we dat het bovenste gedeelte van het touchscreen enige uitdagingen kan opleveren vanuit een rolstoelpositie.

Als u niet zeker weet of de locatie rolstoeltoegankelijk is kunt u altijd contact opnemen met de locatie.

Het maximale aantal spelers per spel is momenteel 6 personen. Onze spellen zijn ontworpen om verschillende groepsgroottes te accommoderen en bieden een spannende en leuke ervaring voor teams van 2 tot 6 spelers.

We bieden verschillende, handige en veilige betalingsopties om het boekingsproces voor u probleemloos te maken. Momenteel accepteren we:

  • Credit Card (VISA & Master Card)
  • PayPal
  • iDEAL

Er zijn geen leeftijdsrestricties, maar de spellen voor volwassenen zijn bedoeld voor tieners van 14 jaar en ouder. Als het gaat om de kinderspellen, zijn ze geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder. Voor de ervaringen die zijn ontworpen voor kinderen, raden we volwassen toezicht aan.

Je kunt een boeking altijd annuleren. De annuleringsvoorwaarden kunnen per locatie verschillen. Neem direct contact op met de locatie voor meer informatie.

Absoluut. Veiligheid is onze hoogste prioriteit. De X-Cube voldoet aan strenge veiligheidsnormen en wordt regelmatig geïnspecteerd en onderhouden. Je wordt niet opgesloten; je kunt op elk moment naar buiten en bij stroomuitval gaat de X-Cube automatisch open. Daarnaast is hij geïntegreerd in het ontruimingsplan van de locatie en waar vereist uitgerust met brandmelders en sprinklers.

U hoeft alleen uw bevestigingsmail en deurcode mee te nemen. De rest zal voorzien worden door de X-Cube.

Go to Top