ERVARINGEN VOOR KINDERENVOOR VRIENDENVOOR FAMILIEVOOR IEDEREEN

De X-Cube biedt entertainment dat zowel leuk is voor kinderen als volwassenen. De X-Cube is perfect voor een dag of avondje uit. Het ontwerp is zo gemaakt dat iedereen mee kan doen. Van jong tot oud en ook is de X-Cube toegankelijk met een rolstoel.

MURDER At tHE MANSION

Ontravel het meeslepende mysterie achter ‘Murder at the mansion’, een verhaal dat je geïntereseerd zal houden. Albert Duyckers, het hoofd van de familie Duyckers, kwam onverwachts ter overlijden tijdens een bijeenkomst ter herdenking van de eerste verjaardag van het overlijden van zijn vrouw. Verken het grote landhuis, leg cruciale aanwijzingen samen en werk samen om de waarheid achter het lot van Albert te onthullen in dit spannende onderzoek.

2-6 players
60 minuten
Leeftijden 16 +
Beoordeling van 4.6/5.0
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

CRAZY GAMESHOW

Maak je klaar voor een bizar avontuur met The Crazy Game Show onder leiding van Buddy Vedder, een verzameling minigames gemaakt voor groepen mensen van alle leeftijden. Maar wees voorzichtig, de sluwe Show Master zou zomaar een verrassing kunnen toevoegen om iedereen op scherp te houden in de competitie voor de prijzen.

2-6 players
30 minutes
Leeftijd 12+
Beoordeling van 4.7/5.0
Moeilijkheidsgraad: Uitdagend

SPYTRAINING

Tijd om de vaardigheden van je team te testen in een spannende spionnen missie! Word deel van een meester spionageteam geleid door Katja Schuurman. Werk naadloos samen, volg criminelen met precisie, ontdek verborgen apparaten en beheers de kunst van het ontmantelen van bommen. Duik in deze meeslepende X-Cube ervaring en ontdek of je alles in huis hebt om een echte meester spion te worden!

2-6 spelers
30-60 minuten
Leeftijd 14+ ‎
Rating of 4.2/5.0
Moeilijkheidsgraad: Uitdagend

SPYTRAINING KIDS

Start een speciale SpyTraining onder de begeleiding van Agent Star. Maak je klaar voor spannende uitdagingen, waaronder leren ondervragen, codes kraken, sluwe dieven opsporen en zelfs bommen ontmantelen. Het is het perfecte spel voor een onvergetelijk kinderfeest vol spanning en mysterie!

2-6 spelers
30 minuten
Leeftijd 9 +‎
Rating of 4.4/5.0
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk (voor kinderen)

AGENT 8008

Maak je klaar voor een spannend avontuur geleid door niemand minder dan YouTuber Ronald Vledder, beter bekend als Agent 8008. Doe mee om Number 2, zijn trouwe partner, te redden uit de klauwen van een mysterieuze hacker. Kun jij de raadsels oplossen, de taken voltooien en deze riskante missie succesvol afronden? Perfect voor families en kinderfeestjes!

2-6 players
30 minutes
Leeftijd 9 +
Beoordeling van 4.6/5.0‎
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk (voor kinderen)

KIES JOUW LOCATIE

Kies een locatie op de map of klik op een van de locaties eronder

Race planet

Amsterdam

Zero55

Apeldoorn

Lakes

Bergen op Zoom

Lot66

Breda

Glowgolf

Capelle A/D Ijssel

Race planet

Delft

Escape Mission

Eindhoven

Zero55

Enschede

Basement Fun&Food

Kerkrade

Cityplaza

Nieuwegein

Pathé

Nijmegen

Van Der Ende Racing Inn

Poeldijk

Jumpsquare

Rijswijk

Hollywood Event Center

Rotterdam

Skagaventure

Schagen

Pathé

Schiedam

Fun & Entertainment Center

Sevenum

Jump XL

Spijkenisse

Play-In

Utrecht

DOCK FEC

Vlissingen

De Boshoek Recreatiepark

Voorthuizen

Fit & Fun Plaza

Wolvega

Center Parcs

Zandvoort

Pathé

Zwolle

Meer dan 40 X-Cubes op 25 locations wereldwijd

We zijn altijd bezig om de nieuwste en spannendste avonturen dichtbij jou in de buurt te brengen. Bekijk ons groeiende netwerk van X-Cubes en zoek de meest dichtstbijzijnde X-Cube bij jou in de buurt voor het volgende avontuur!