2-6 SPELERS / ALLE LEEFTIJDEN / SPYTRAINING / MURDER MYSTERY / CRAZY GAME SHOW / AGENT 8008 / KINDER FEESTJES2-6 SPELERS / ALLE LEEFTIJDEN / SPYTRAINING / MURDER MYSTERY / CRAZY GAME SHOW / AGENT 8008 / KINDER FEESTJES

EINDELOOS PLEZIER

Stap in de X-Cube voor een wervelwind aan entertainment! Of je nu codes kraakt met Katja Schuurman in de Spy Training, meedoet aan een TV-show onder leiding van Buddy Vedder of een moord oplost in Murder at the Mansion, onze high-tech ruimtes staan garant voor 30 tot 60 minuten plezier voor zowel volwassenen als kinderen.

De X-Cube is ideaal voor een uitje met het gezin, een kinderfeestje, een team-building event of gewoon een leuke activiteit met je vrienden. Meer dan 100.000 mensen hebben deze unieke beleving al gedaan.

Met 40 X-Cubes op 25 locaties is er altijd een X-Cube in de buurt.

Hoe werkt het?

Maak je
boeking

Selecteer het spel dat je wilt spelen en de locatie waar je wilt spelen, we hebben 40 X-Cubes waar je X-Cube kunt beleven! > Locaties

Open de deur
met je code

Nadat je een reservering hebt gemaakt, ontvang je een code om de deur van de X-Cube op jouw locatie te openen. In de X-Cube kun je jouw experience starten met dezelfde code!

Speel en deel jouw experience!

Speel en probeer de highscore te krijgen! Aan het einde van elke experience word er een groepsfoto gemaakt die je direct kunt downloaden. Je ontvangt ook een e-mail met hoe je het hebt gedaan.

ERVARINGEN VOOR IEDEREENVOOR VRIENDENVOOR FAMILIESVOOR KINDEREN

SPYTRAINING

Met de Spy Training onder leiding van niemand minder dan Katja Schuurman gaat jouw team op een spannende spionnenmissie waarbij samenwerken, slim nadenken en raadsel oplossen centraal staan. Wordt een meesterspion in deze leuke veelzijdige experience.

30/60 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Zeer uitdagend

Leeftijd 15 +

MURDER AT THE MANSION

Ontrafel het meeslepende mysterie achter “Murder at the Mansion”. Een verhaal dat je geïntereseerd zal houden. Verken het grote landhuis en zet de puzzel stukjes samen om de waarheid boven water te halen.

60 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Zeer uitdagend

Leeftijd 15 +

AGENT 8008

Maak je klaar voor een spannend avontuur geleid door niemand minder dan YouTuber Ronald Vledder, beter bekend als Agent 8008. Doe mee om Number 2, zijn trouwe partner, te redden uit de klauwen van een mysterieuze hacker.

30 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Uitdagend (voor kinderen)

Leeftijd 9 +

THE CRAZY GAME SHOW

Maak je klaar voor een bizar avontuur met The Crazy Game Show onder leiding van Buddy Vedder, een verzameling minigames gemaakt voor groepen mensen van alle leeftijden. Maar wees voorzichtig, de sluwe Show Master zou zomaar een verrassing kunnen toevoegen om iedereen op scherp te houden in de competitie voor de prijzen.

30 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Leeftijd 12 +

Spytraining KIDS

Begin met je vrienden, vriendinnen of gezin een speciale spionagetraining onder leiding van meesterspion Sterre Koning. Maak je klaar voor spannende uitdagingen, waaronder leren ondervragen, codes kraken, sluwe dieven opsporen en zelfs bommen ontmantelen. Het is het perfecte spel voor een onvergetelijk kinderfeest vol spanning en mysterie!

30 minuten

2 – 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Uitdagend (voor kinderen)

Leeftijd 9 +

KIES JOUW LOCATIE

Kies een locatie op de map of klik op een van de locaties eronder

Race planet

Amsterdam

Zero55

Apeldoorn

Lakes

Bergen op Zoom

Lot66

Breda

Glowgolf

Capelle A/D Ijssel

Race planet

Delft

Escape Mission

Eindhoven

Zero55

Enschede

Basement Fun&Food

Kerkrade

Cityplaza

Nieuwegein

Pathé

Nijmegen

Van Der Ende Racing Inn

Poeldijk

Jumpsquare

Rijswijk

Hollywood Event Center

Rotterdam

Skagaventure

Schagen

Pathé

Schiedam

Fun & Entertainment Center

Sevenum

Jump XL

Spijkenisse

Play-In

Utrecht

DOCK FEC

Vlissingen

De Boshoek Recreatiepark

Voorthuizen

Fit & Fun Plaza

Wolvega

Center Parcs

Zandvoort

Pathé

Zwolle

Meer dan 40 X-Cubes op 25 locations wereldwijd

We zijn altijd bezig om de nieuwste en spannendste avonturen dichtbij jou in de buurt te brengen. Bekijk ons groeiende netwerk van X-Cubes en zoek de meest dichtstbijzijnde X-Cube bij jou in de buurt voor het volgende avontuur!