OVER DE X-CUBE

Welkom naar de toekomst van entertainment – de X-Cube Met de spanning van een escape room met het vermaak van video games. Het avontuur begint eenmaal je de kamer van 16 vierkante meter betreed met de nieuwste technology.

De X-Cube is ontwikkeld voor veelzijdige experience. Met ons diverse experiences en een toewijding aan toekomstige ontwikkeling, weten onze experiences voor een publiek van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen, te vermaken en interesseren. Maak je klaar voor het ultieme avontuur waar de grenzen tussen realiteit en virtuele werelden vervagen en onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd.

play up to
6 players

In de X-Cube kun je met maximaal 6 spelers tegelijk spelen, elk met een eigen controller om de ervaring te verbeteren.

Multiple
experiences

Je kunt meerdere experiences beleven binnen de X-Cube met een selectie van 5 verschillende spellen op dit moment, en er komen er nog meer in de toekomst.

6K resolutie en 5.1 dolby surround sound

Ervaar een spectaculaire ervaring met een geweldige 6K-resolutie touchscreen en de zuivere audiokwaliteit van 5.1 Dolby Surround Sound.

VOOR LOCATIES

De X-Cube is de ideale manier voor locaties om hun gasten een nieuwe vorm van entertainment te bieden. Met de X-Cube kun je een groot aantal verschillende experiences aanbieden voor diverse doelgroepen binnen een relatief kleine ruimte. Dit is ook de reden waarom de X-Cube geschikt is voor een alle soorten locaties, van trampolineparken tot hotels, en van familie-entertainmentcentra tot bioscopen.

Bowlingcentra en Kartcentra

We zien op de markt dat bowlingbanen en kartbanen steeds vaker activiteiten toevoegen aan hun portfolio, waardoor ze groeien tot multi-activiteitencentra. De X-Cube is een van de makkelijkst activiteiten om te plaatsen. De nieuwe generatie X-Cube is geschikt voor 2 tot 8 personen.

Pretparken en andere entertainment locaties

Natuurlijk kan de X-Cube worden gebruikt als een extra attractie in pretparken of andere entertainment locaties. Hiervoor kunnen wij ook exclusieve experiences maken.

Tourisme en drukbezochte locaties

De mogelijkheden van de X-Cube zijn eindeloos. Bijvoorbeeld, meerdere X-Cubes in een toeristisch centrum met een experience over die specifieke stad, dat land of die regio. Of denk aan locaties waar veel mensen zijn, zoals luchthavens of treinstations. Het is ook ideaal voor ziekenhuizen.

Winkelcentra

Veel winkelcentra zoeken naar manieren om meer entertainment te bieden aan hun bezoekers. Het toevoegen van de X-Cube is hiervoor perfect. Vanwege het onafhankelijke concept kan de X-Cube ook worden geplaatst in gemeenschappelijke ruimtes, zo hebben we dat gedaan in Almada Forum vlak bij Lissabon, Portugal, of in een leegstaande winkelruimte zoals bij een Wereldhave-winkelcentrum in Nederland.

Kinder en tramplineparken

De X-Cube is de ideale manier voor locaties om hun gasten een nieuwe vorm van entertainment te bieden. Met de X-Cube kun je een groot aantal verschillende experiences aanbieden voor diverse doelgroepen binnen een relatief kleine ruimte. Dit is ook de reden waarom de X-Cube geschikt is voor een alle soorten locaties, van trampolineparken tot hotels, en van familie-entertainmentcentra tot bioscopen.

Family Entertainment Centers

Voor het uitbreiden van het aanbod in multi-activiteitencentra is de X-Cube ideaal. Het dient als een perfecte vervanging voor oude escaperooms. De X-Cube vereist geen personeel, waardoor het zeer eenvoudig is om te integreren in bestaande locaties. Met veel beschikbare experiences en jaarlijks toegevoegde nieuwe, kun je het gebruiken voor families, vrienden en zakelijke klanten. Een geweldig voorbeeld is onze samenwerking met Hollywood Event Center in Rotterdam (NL), waar we drie X-Cubes hebben die bijna constant volgeboekt zijn.

Vakantieparken en hotels

Tijdens vakanties of weekenduitjes is er behoefte aan entertainment voor zowel kleine als grote groepen, en met de X-Cube kunnen locaties deze entertainment heel eenvoudig aanbieden. Bovendien is de X-Cube niet alleen geschikt voor de gasten van deze locaties, maar trekt het ook mensen uit de regio naar deze hotels of andere dagactiviteiten. In België is er een succesvolle X-Cube geplaatst bij Terhills Resort, en in Nederland bevindt zich een X-Cube in Hotel Zandvoort van Center Parcs.

Experiences

Op dit moment zijn er 7 verschillende ervaringen voor jong en oud, van Spytraining tot Murder at the Mansion.

Klik hier voor een overzicht van al onze experiences

Hier bovenop maken we nog een nieuwe experience ieder jaar. Bijvoorbeeld, in 2024 introduceren we Submerged (onderzeeër game), Missie naar Mars, Spytraining 2, en verschillende andere projecten zijn in ontwikkeling.

We kunnen ook op maat gemaakte experiences creëren, en dit hoeft niet alleen entertainment of escape games te zijn. X-Cubes kunnen ook worden gebruikt voor het verstrekken van informatie, met gamification, of als trainingsruimtes voor bijvoorbeeld noodhulp, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, of bewustwordingstrainingen voor beveiliging of duurzaamheid.

Voor toeristische attracties kunnen we op maat gemaakte ervaringen ontwikkelen voor voetbalclubs of musea. Er zijn zo veel mogelijkheden met de X-Cube.

Contact

Neem contact met ons op om te zien wat de X-Cube voor jouw organisatie of locatie kan betekenen. We zijn een team van creatieve geesten die enthousiast zijn om met u mee te denken. De mogelijkheden van de X-Cube zijn eindeloos. Als je vragen hebt, neem gerust een kijkje op onze FAQ-pagina.