X-Cube in Spanje

Vanaf 2024 zullen we meerdere locaties openen in Spanje. De meeste spellen voor de X-Cube zijn al geschikt voor Spanje met de Spaanse taal. Onze focus zal in eerste instantie liggen op de grote steden in Spanje, zoals Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Murcia, Palma en Bilbao.

Houd deze pagina en/of onze sociale media in de gaten om onze voortgang op de Spaanse markt te volgen.

Vul de map met jouw eigen X-Cube

Een X-Cube plaatsen in Spanje?

Bedrijven die zich richten op vrije tijd en entertainment kunnen contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor het plaatsen van een X-Cube op locatie. X-Cubes zijn ideaal voor het uitbreiden van een bestaande portfolio. De X-Cube is slechts 16m2 groot, vereist geen operator, en we hebben spellen en experiences voor verschillende doelgroepen in verschillende talen, waaronder Spaans en nog veel meer.

De X-Cube is ideaal voor recreatiecentra, bowlingcentra, escaperoomcentra, VR-centra, winkelcentra, vakantieparken, hotels en andere locaties waar entertainment een belangrijk onderdeel is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over 40 X-Cubes op 25 locations wereldwijd

Onze toewijding om innovatieve entertainmentervaringen naar publiek over de hele wereld te brengen, blijft groeien, waardoor het avontuur nooit ver van uw deur is. Verken ons steeds groeiende netwerk en vind de dichtstbijzijnde X-Cube voor je volgende adrenalinekick!