X-Cube in Zweden

Vanaf 2024 zullen we verschillende locaties openen in Zweden. Onze focus zal in eerste instantie liggen op de grote steden in Zweden, zoals Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro en Helsingborg. Bij de opening zullen we ervoor zorgen dat onze spellen beschikbaar zijn in het Zweeds, zodat we kunnen voldoen aan de lokale marktvoorkeuren.

Houd deze pagina en/of onze sociale media in de gaten om onze voortgang op de Zweedse markt te volgen.

Vul de map met jouw eigen X-Cube

Een X-Cube in Zweden plaatsen?

Bedrijven die zich richten op vrije tijd en entertainment kunnen contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor het plaatsen van een X-Cube op locatie. X-Cubes zijn ideaal voor het uitbreiden van een bestaande portfolio. De X-Cube is slechts 16m2 groot, vereist geen operator, en we hebben spellen en ervaringen voor verschillende doelgroepen in verschillende talen, binnenkort ook in het Zweeds en nog veel meer.

De X-Cube is ideaal voor recreatiecentra, bowlingcentra, escaperoomcentra, VR-centra, winkelcentra, vakantieparken, hotels en andere locaties waar entertainment een belangrijk onderdeel is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over 40 X-Cubes op 25 locations wereldwijd

Onze toewijding om innovatieve entertainmentervaringen naar publiek over de hele wereld te brengen, blijft groeien, waardoor het avontuur nooit ver van uw deur is. Verken ons steeds groeiende netwerk en vind de dichtstbijzijnde X-Cube voor je volgende adrenalinekick!