X-Cube in Denemarken

Vanaf 2024 zullen we verschillende locaties openen in Denemarken. Onze focus zal in eerste instantie liggen op de belangrijkste steden in Denemarken, zoals Kopenhagen, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Helsingør, Frederiksberg en Esbjerg. Bij de opening zullen we ervoor zorgen dat onze spellen beschikbaar zijn in het Deens, om te voldoen aan de lokale marktvoorkeuren.

Houd deze pagina en/of onze sociale media in de gaten om onze voortgang op de Deense markt te volgen.

Vul de map met jouw eigen X-Cube

Een X-Cube plaatsen in Denemarken?

Bedrijven die zich richten op vrije tijd en entertainment kunnen contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor het plaatsen van een X-Cube op locatie. X-Cubes zijn ideaal voor het uitbreiden van een bestaande portfolio. De X-Cube is slechts 16m2 groot, heeft geen operator nodig, en we hebben spellen en ervaringen voor verschillende doelgroepen in verschillende talen, binnenkort ook in het Deens en vele anderen.

De X-Cube is ideaal voor recreatiecentra, bowlingcentra, escaperoomcentra, VR-centra, winkelcentra, vakantieparken, hotels en andere locaties waar entertainment een belangrijk onderdeel is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over 40 X-Cubes op 25 locations wereldwijd

Onze toewijding om innovatieve entertainmentervaringen naar publiek over de hele wereld te brengen, blijft groeien, waardoor het avontuur nooit ver van uw deur is. Verken ons steeds groeiende netwerk en vind de dichtstbijzijnde X-Cube voor je volgende adrenalinekick!